Святковий салат «Намисто на снігу»

Гарний, цікавий, смачний і ситний. Раджу спробувати!

Пише Публікація із посиланням на Мандаринка

Продукти:

400 г відвареної яловичини

5 маринованих огірків

3 відварені яйця

одна відварна морква

50 грам твердого сиру

щіпка дрібної солі

за смаком майонез

для прикраси – зерна граната

Приготування

Яловичину шаткуємо на невеликі шматки, додаємо майонез, змішуємо і розкладаємо на тарілці першим шаром, акуратно підрівнюємо форму.

Далі нарізаємо кубиками огірки, викладаємо наступним шаром, робимо з майонезу сітку.

Морква натираємо на тертці з великими отворами, викладаємо наступним шаром, трохи солимо і робимо сітку з майонезу.

З білків виймаємо жовтки і натираємо їх на тертці з дрібним отворами, також до жовтка натираємо сир і перемішуємо. Викладаємо наступним шаром і поливаємо майонезом.

Білок натираємо  на тертці з великими отворами і рівномірно викладаємо зверху салату.

Зернами граната прикрашаємо салат.

Смачного!

Поділись з друзями...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *