Вийшов у магазин, мене запакували в армію: Полонений росіянин розповів, як потрапив у “надпотужну армію”

Служба безпеки України опублікувала відео із російським бойовиком. Воно показує всю суть політики окупантів і професіоналізм “супер потужної армії” Росії, передають Патріоти України.

Рядовий Гайнштейн Герман Олександрович 11 жовтня 1979 року народження родом зі Стаханова (Алчевський район Луганської області). Тобто він мешканець території, яку Росія окупувала у 2014 році.

Виявилось, що мобілізація на окупованих Росією територіях проходить досить цікаво. Чоловіка просто загребли дорогою до магазину.

Вийшов у магазин за продуктами, мене запакували на вулиці й привезли в якусь будівлю. Потім погрузили в самоскид з іншими й повезли далі, – розповів полонений.

Рівень воєнної підготовки також досить цікавий. Як і багатьом, йому просто сказали воювати та й все. Тож коли почався обстріл, Герман просто заліз у танк.

Сказали воювати. Але коли почався обстріл, ми двоє залізли у танк і сховалися. Не стріляли, бо не знаємо як там що, – сказав він. В СБУ побажали ворогу, щоб у них було більше таких вояк.

Поділись з друзями...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *