Біль у суглобах більше не турбує! Бабусин метод із підручних продуктів працює завжди.

Як часто ми купуємося на рекламу заморських продуктів, вважаючи що овочі та фрукти з Америки, Африки чи Азії куди корисніші за наших рідних! Насправді «земляки» не просто не поступаються, вони в рази корисніші, та й доступніші. Візьмемо, наприклад, капусту : вітамінний склад цього овочів дивовижний. Саме він допомагає боротися з низкою захворювань та розладів. І те, перед яким безсила мазь, у тому числі.

Якщо болі в суглобах дають знати про себе постійно, не дозволяючи нормально працювати, спати і просто жити, а таблетки та мазі давно не ефективні, прикладіть капустяний лист. Противники народної медицини можуть обурюватися скільки завгодно. Що толку, якщо капуста працює?

Чому саме капуста?

Цей звичайний овоч — криниця аскорбінової, фолієвої, а також пантотенової кислоти, а значить, він допомагає позбутися запалення . Згідно з порадами народної медицини застосовувати капустяний лист для зняття запалення — чудовий вибір. Достатньо докласти лист всього один раз, щоб зняти симптоми хвороби, або щовечора протягом місяця, щоб вилікувати її.

Капустяний лист допомагає зняти запалення, зміцнити суглоби, знеболити уражену ділянку та дезінфікувати її. Але не слід забувати, що крім зовнішнього використання капусту також необхідно включити в раціон . Так ви можете запобігти появі недуги або прискорити одужання, якщо про лікування ви дізналися постфактум.

І перевага не тільки у складі та швидкому ефекті , але й у доступності продукту. Ви можете купити його в будь-яку пору року, і обійдеться лікування в рази дешевше, ніж за допомогою таблеток та мазі.

4 способи лікувати запалені суглоби

Все дуже просто і зрозуміло . Потрібне лише бажання справді щось змінити і, звичайно ж, капустяний лист. Дійте.

  1. Помийте лист. Зробіть кілька надрізів. Підігрійте його в мікрохвильовій печі . Потім змастіть шаром меду. Такий компрес потрібно додати до ураженої ділянки. Обмотайте целофаном, а зверху закріпіть бинтом, а також укутайте шарфом. Повторюйте процедуру щовечора, залишаючи компрес на всю ніч.
  2. З’єднайте одну частину меду , одну частину гірчиці та три частини камфорної олії. Викладіть отриману масу на аркуш капусти. Потім прикладіть так до суглоба. Закріпіть, як у варіанті вище, і зачекайте 4 години.
  3. Промийте лист. Обсушити його рушником. Після відбийте. Лист дасть трохи соку. Прикладіть до запаленого суглоба. Обмотайте плівкою, закріпіть бинтом, а потім утепліть хусткою.
  4. Подрібніть 2 таблетки аспірину. З’єднайте їх із 1 ч. л. меду. Нанесіть масу на хворий суглоб і накрийте капустяним листом. Укутайте.

У процесі лікування ми радимо вам стежити за гігієною шкіри . Промивайте ділянку, яка потребує догляду, антисептиком. Тоді дерма не почервоніє і ви запобігти появі сверблячки.

Така терапія завжди переноситься досить легко. Дуже часто навіть фахівці радять використовувати капусту, якщо мазі виявилися неефективними, а дії таблеток недостатньо. Робіть компреси регулярно, тоді вам не доведеться страждати від болю в суглобах, як тільки зміна погоди дається взнаки. Ваші знайомі, друзі чи родичі страждають від такої недуги досить часто? Надішліть їм посилання.

Поділись з друзями...