Похолодання та моторошна ожеледь: синоптик Діденко попередила про погодні випробування у неділю

Актуальний прогноз

Прогноз погоди в Україні на неділю, 21 січня
Синоптик поділилася, що по всій території України у вихідний буде холодно. Також будуть опади й коли чекати на потепління, Діденко написала в останньому прогнозі погоди у себе на Facebook-сторінці.

За прогнозом, у неділю, 21 січня, в Україні не повинно бути серйозних опадів. Але синоптик не виключає, що може пройти невеликий сніг у таких областях, як Полтавська, Черкаська, Дніпропетровська та Кропивницький з районами.

Також Діденко обіцяє, що нового робочого тижня, а точніше 24 січня в країну прийде потепління. Але воно не буде довгим, оскільки поки що за попередніми прогнозами знову похолодає в Україні 28 січня.

Синоптик Ігор Кібальчич на сайті Метеопрог опублікував свій прогноз погоди на 21 січня в Україні. Так, за його прогнозом у західних областях вночі очікується невеликий сніг, удень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -4…-9°С, вдень -4…+1°С. У Карпатах уночі -10…-15°С, вдень -3…-8°С.

У північних областях уночі пройде помірний сніг, удень місцями можливий невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -6…-11°С, вдень -2…-7°С.

У центральних областях місцями очікується невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -3…-8°С, вдень -4…+1°С.

У південних областях вночі без істотних опадів, удень місцями невеликий сніг та мокрий сніг. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер північно-західний, 7 – 12 м/с, на Одещині вдень окремі пориви, 15 – 17 м/с. Температура повітря вночі -1…-6°С, вдень -2…+3°С.

У східній частині вночі без істотних опадів, вранці та вдень місцями невеликий сніг, мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -3…-8°С, вдень -3…+2°С.

Джерело.

Поділись з друзями...