Новий салат із капусти. Так смачно, що хочеться їсти не зупиняючись!
Інгредієнти
Капуста білокачанна 200 г Огірок 1 шт. Кріп 1 пучок Часник 2 зуб. Сіль за смаком Перець чорний мелений за смаком Майонез за смаком Млинці Яйце куряче 3 шт. Молоко 50 мл Сіль за смаком
Капуста підходить не тільки для голубців і начинки пиріжків. Але й з цього овоча готують безліч смачних і корисних салатів з різними додатковими продуктами.
Приготування:
Найсмачніший салат виходить з молодої капусти.
Для млинців збиваємо виделкою яйця з сіллю і смажимо кілька тонких млинців, охолоджуємо і ріжемо тонкою соломкою.
Капусту шаткуємо, а огірок ріжемо соломкою.
Часник дрібно ріжемо або пропускаємо через прес. Але краще, якщо часник буде відчуватися в страві шматочками, так і аромат зберігається довше.
Кріп (можна ще додати петрушку) подрібнюємо.
Змішуємо всі інгредієнти, солимо і перчимо до смаку.
Заправляємо майонезом або сметаною.
Якщо салат робили з продуктів, вийнятих з холодильника, тоді відразу подаємо до столу. Також його можна відправити в холодильник охолоджуватися на 30 хвилин.
Вдало поєднується салат з м’ясними стравами – свіжий і легкий салат, буде знижувати жирність страв і допоможе швидше засвоїтися їжі в шлунку.
Джерело: souspark.ru