Новий салат із капусти. Так смачно, що хочеться їсти не зупиняючись!

Новий салат із капусти. Так смачно, що хочеться їсти не зупиняючись!

Інгредієнти

Капуста білокачанна 200 г Огірок 1 шт. Кріп 1 пучок Часник 2 зуб. Сіль за смаком Перець чорний мелений за смаком Майонез за смаком Млинці Яйце куряче 3 шт. Молоко 50 мл Сіль за смаком

Капуста підходить не тільки для голубців і начинки пиріжків. Але й з цього овоча готують безліч смачних і корисних салатів з різними додатковими продуктами.

Приготування:

Найсмачніший салат виходить з молодої капусти.

Для млинців збиваємо виделкою яйця з сіллю і смажимо кілька тонких млинців, охолоджуємо і ріжемо тонкою соломкою.

Капусту шаткуємо, а огірок ріжемо соломкою.

Часник дрібно ріжемо або пропускаємо через прес. Але краще, якщо часник буде відчуватися в страві шматочками, так і аромат зберігається довше.

Кріп (можна ще додати петрушку) подрібнюємо.

Змішуємо всі інгредієнти, солимо і перчимо до смаку.

Заправляємо майонезом або сметаною.

Якщо салат робили з продуктів, вийнятих з холодильника, тоді відразу подаємо до столу. Також його можна відправити в холодильник охолоджуватися на 30 хвилин.

Вдало поєднується салат з м’ясними стравами – свіжий і легкий салат, буде знижувати жирність страв і допоможе швидше засвоїтися їжі в шлунку.

Джерело: souspark.ru

Поділись з друзями...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *