Не розумію, як це можна пробачити: Полякова заявила, що окупанти розстріляли подругу її дочки

Полякова в ефірі російського каналу зізналася, що подругу її дочки вбили окупанти

Українська співачка Оля Полякова взяла участь у програмі YouTube-каналу “Популярна політика”. На цьому каналі розповідають правду про війну, розв’язану Путіним проти України.

В ефірі співачка розповіла, що її колеги з РФ труси, адже мовчать про цю ситуацію. А її друзі з країни-агресора навіть не зателефонували їй у ці тяжкі воєнні часи. А ті російські друзі, які живуть за кордоном, дзвонили та пропонували допомогу.

Також вона зазначила, що бачить ту підтримку людей, котрі зараз у російських містах намагаються вийти на площі. Крім того, вона сказала, що розуміє, чому люди бояться виходити й всі свої біди скидають на людину, що керує, адже так було складено історично, і важко від росіян вимагати дорослої та усвідомленої позиції. Полякова розповіла:

Для цього мають відбутися ті зміни, які вже пройшла наша країна. Тому що ми все це проходили у 2004 році й потім, коли ми мали ще одну революцію, коли ми скидали зі своєї шиї наших правителів і рухалися в той бік, куди ми рухалися. Повинен відбутися перелом у суспільстві, щоб люди могли виходити великою кількістю. Якби на вулиці вийшли мільйон людей, то з ними б ніхто не впорався

Виконавиця публічно зізналася, що війна торкнулася і до її найближчого кола:

Маша 17-річна, моя донька. Два дні тому розстріляли її подругу. Вона в машині їхала з мамою та маленькою сестрою 7-річною. Розстріляли одногодку моєї старшої дочки, яку вона знала! Я не розумію, як це можна пробачити

Поділись з друзями...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *