Нехай буде сюрпризом: українців закликали не розповсюджувати інформацію про надання зброї

У Міноборони просять не розголошувати інформацію щодо надання Україні зброї /Фото: штаб ООС

Українців закликають не розповсюджувати інформацію про надання нашій країні зброї. Ворог не повинен знати, що йому чекати.

Джерело

Міністр оборони Олексій Резніков закликав українців залишити у секреті інформацію про надання військової допомоги. Він зазначив, що військово-технічна співпраця є дуже делікатною сферою, яка потребує надзвичайно виваженого підходу до публічних коментарів. Особливо під час війни. Міністр закликав:

У зв’язку з цим я звертаюся з проханням до всіх. Будь ласка, не розповсюджуйте повідомлення про надання певними країнами тієї чи іншої зброї нашій державі. Утримайтеся від коментарів з цього приводу. Залишіть право висловлюватися на ці теми виключно офіційним особам

Резніков попередив, що повідомлення подібного роду можуть завдати втрат серед українських бійців:

Я розумію прагнення людей поділитися добрими новинами. Але іноді це створює інформаційне тло, яке негативно впливає на результат. Це може ускладнити отримання додаткових можливостей нашою армією, які вона має отримати. Внаслідок цього Україна може зазнавати втрат, яких ми могли уникнути і маємо уникати!

Міністр додав, що всю інформацію, яку можна буде оприлюднити за погодженням з партнерами, у Міноборони обов’язково та своєчасно оприлюднять. Резніков зазначив:

Ворог не повинен знати, чого йому чекати. Нехай це буде для нього неприємним сюрпризом

Поділись з друзями...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *