Харків під контролем України: ЗСУ здійснили контрнаступ на позиції ворога

Голова Харківської ОДА повідомляє, що досі тривають бої в Ізюмському районі.

ЗСУ під Харковом здійснили контрнаступ.

Збройні сили України здійснили під Харковом контрнаступ на позиції ворога. Харків перебуває повністю під контролем України. 

Голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов повідомляє, що ворог не робить активних наступальних дій, продовжує наносити ракетно-бомбові удари по житловій інфраструктурі на окраїні міста.

Досі тривають бойові дії на Ізюмщині. Противник наводить понтонно-мостові переправи через р. Сіверський Донець та Берека. Олег Синєгубов повідомляє:

Наші військові дали чергову відсіч ворогу в напрямку Дергачів. Уночі Сухопутні частини ЗСУ спільно з частинами Нацгвардії та Тероборони перейшли в контрнаступ на позиції артилерії та реактивні системи залпового вогню противника, які систематично обстрілювали околиці міста Харкова

Після невдалого супротиву росіяни вдалися до втечі, покинувши військову техніку у вигляді важкого озброєння. Частина особового складу противника втекла у лісові масиви в напрямку Бєлгорода.

Нагадаємо, що ЗСУ знищили ворожу базу, з якої обстрілювали будинки мирних жителів ХарковаВорог змушений був відійти до свого кордону.

Джерело

Поділись з друзями...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *